Vælg imellem 50 træsorter

/

Kom på snedkeriet og udvælg det smukkeste stykke træ, som vi lægger til side til dit skab. Dette skab i elmetræ koster kr. 45.505,- + montering kr. 16.955,-

Garderobeskabe på mål

Alle sider, top, bund, hylder og låger er lavet af 22mm tykke HDF plader. De hårdeste og stærkeste plader der fåes. Alle beslag er de bedst fra Blum.

Møbeldesigner Jesper Holm er involveret i alle opgaver, også dit skab. Du får altså designerens æstetiske øje på dit projekt.

Dit garderobeskab laves på mål, på snedkeriet i Ishøj, så det passer fra gulv til loft og fra væg til væg.

Du får orden og overblik over dit tøj, vi tilpasser skabets indretning til dine behov.

Indtast dine mål og få prisen på dit skab i beregneren nederst på siden.

45 GRADERS KANTER / Alle korpussider og låger er skåret 45 grader. Det giver flotte hjørner på skabene.

Vi hænger dit skab op / så gulvet ses under. Skab inkl. 8 hylder koster kr. 11.465,- + montering kr. 7.800,- Se flere hvide skabe og ved at bladre til siderne

UDVENDIGE SKUFFER / For nemmere adgang til dine ting i skuffer kan vi lave skufferne udvendige. Det koster 560,- ekstra pr. skuffe. Husk skuffernes placering og højde kan ikke ændres senere. Dette skab inkl. udvendige skuffer, hylder og bøjlestængerkoster kr. 63.170,- + montering kr. 11.735,-

FYLDNINGS LÅGER I LYS GRÅ LAK / Bestil skab med fyldningslåger fra os og find selv et greb på nettet.

INDBYGGET GARDEROBESKAB / Vi dividerer væggens bredde, så det går op med et passende antal skabe. Skabene får ens bredde, lavet på det mål, der går op med din væg. Indtaster du bredden på din væg i beregneren nederst på denne side, så beregnes din skabsbredde automatisk.

320 CM HØJ SKABSVÆG / Vi kan lave skabe, der er 280cm høje i et stykke. Skal dit skab være højere end dette, bygger vi to skabe ovenpå hinanden.

Hæng skabene op på væggen / Se gulv, loft og vægge rundt om skabet og få et mere luftigt udseende

Vi kommer og montere / bygger dine skabe smukt ind, med snedkerede liste og fuge.

HVIDE FYLDNINGSLÅGER / Kombinér med greb eller knopper, du selv indkøber. Skab inkl. indmad koster kr. 33.959,- + montering kr. 14.055,-

SKABE OVER 280CM DELES I TO / Disse skabe har indbygget køleskab og plads til printer.

Udnyt naturens resurser til noget smukt / og holdbart og gør en dyd ud af nødvendigheden. Dette skab koster kr. 43.560,- + montering kr. 10.575,-

UDNYT DIN PLADS / Bor du på lidt plads, så hjælper vi med at få udnyttet alle hjørner og nicher, så du alligevel får plads til alle dine ting.

RØGET EG MED STRIBER / Kom og vælg det træstykke, du vil have på dit skab. Skab inkl. indmad koster kr. 37.130,- + montering kr. 10.575,-

TYND HVID KANT / Lågernes kanter er skåret 45 grader på bagsiden og malet hvid, så der rundt om hver låge ses en tynd hvid ramme. Dette skab i olieret eg med krydsmønster koster kr. 60.530,- inkl. indmad + montering kr. 16.955,-

ASKETRÆ MED GRÅ OLIE / Greb med messing bagplade. Skab inkl. indmad koster kr. 60.975,- + montering kr. 11.735,-

DE BEDSTE MATERIALER OG BESLAG / Vi bruger solide HDF træplader og stærke beslag. Hylder, skuffer og bøjlestænger placeres efter dine ønsker, så din plads udnyttes bedst muligt. Vi giver 10 års garanti. Skab med zebrano træ låger med krydsmønster inkl. indmad kr. 42.990,- montering kr. 10.575,-

TYND HVID KANT / Lågernes kanter er skåret 45 grader på bagsiden og malet hvid, så der rundt om hver låge ses en tynd hvid ramme. Dette skab i olieret eg med krydsmønster koster kr. 60.530,- inkl. indmad + montering kr. 16.955,-

HÆNG SKABET OP / Og få et luftigt udseende. Med udkig til gulvet, loftet og væggen omkring skabet, virker rummet ikke mindre, selvom du har fået et stort skab. Lad det flugte med dørpaneler og dæk ikke stukken til. Dette skab med låger i eg med voks, træstykke udvalgt af kunde, koster kr. 38.510,- + montering kr. 10.575,-

HVER KUNDE OG HVERT RUM, UNIKT HVER GANG / Jesper Holm hjælper gerne med en helt særlig løsning til dit projekt. For kr. 1850,- kan du få besøg hjemme og få ideer til din unikke skabsløsning. Bestil indretningsbesøg og book datoen med det samme. Alle 3 skabe kr. 69.135- montering 15.600,-

EGETRÆ / Kom og vælg det stykke træ, du vil have på dit skab Dette skab med egetræsfronter inkl. indmad koster kr. 17.391,- + montering kr. 9.450,-

STUK OG HØJE PANELER / Lavede man for at give rummet storhed og format. Ved at bygge under stuk og over panel, bevarer man rummet, som det blev skabt.

DIT GARDEROBESKAB LAVES PÅ MÅL / Så det passer fra gulv til loft og fra væg til væg.

KOMMODE PÅ MÅL / Under en skrå væg kan vi bygge en kommode i hele rummets længde. Denne kommode er tilpasset vinduets og fodpanelernes højde. Tager man alle skufferne ud og stiller på gulvet, dækker de 9m2. Så der er virkelig meget opbevaringsplads.

SE GULVET UNDER SKABENE / Skabene hænger på væggene. Robot støvsugereren klarer rengøring under skabene. Skabene flugter med vinduets overkant. Grebsløse låger og sort olieret egetræ.

RØGET EG MED KRYDSMØNSTER / Koster inkl. indmad kr. 43.290,- + montering kr. 10.575,-

FÅ ALLE DETALJERNE MED / Vi hjælper med råd til hvordan dit skab bygges smukt ind. Får den rigtige afstand til dørpaneler og fx stikkontakter indbygget.

1. Indtast væggens mål

Mål Højde fra gulv til loft i begge sider og vælg det mindste mål.
Mål bredde fra væg til væg, eller fra væg til hjørne. Mål oppe og nede og midt på. Vælg det mindste mål. Vær omhyggelig med bredden - måler du forkert skal meget laves om.
Luft rundt om skabet beregnes nedenfor når du vælger monteringsmetode. Så indtast væggens mål, ikke skabet mål.

Dybden kan tilpasses din niche, eller laves i ønsket dybde. Tøj på bøjler skal bruge minimum dybde 55cm. Tøj der skal foldes og ligge på hylde, sengelinned, håndklæder mm. skal bruge en dybde på 40cm

Ønsker du hjælp til opmåling og ideer til hvordan dine skabe skal bygges, så kan du bestille indretningsbesøg nederst på siden. Det koster kr. 1850,- (max 50km)
Men du kan bruge denne beregner til at finde ud af om vores skabe, er indenfor dit budget, inden du bestiller indretningsbesøg.

Antal skabe udregnes automatisk

Fra 30 - 280cm

Fra 30 - 360cm

Fra 12 - 100cm

2. Montering

Vælg en af 3 monteringsmetoder.

Se eksempler på de forskellige monteringsmetoder ovenfor på billederne af tidligere projekter.

Du har mulighed for at få dine skabe op at hænge, så du får et let udseende, nemt kan gøre det rent og udnytte pladsen under skabene til sko.

Eller vi kan indbygge skabene smukt med lister og sokler.

Vi fuger og laver projektet helt færdigt, støvsuger og ryder op og tage affaldet med. Vi beder om du er hjemme og godkender alt inden vi kører.

3. Indretning

Vælg en af 8 forslag til indretninger af dine skabe.

Ønsker du en anden indretning, så kan du vælge individuel indmad under tilkøb.

Når vi behandler din order, vurdere vi om du har for meget eller for lidt indmad i skabene. Om der fx. er plads til kjoler på bøjler mm. Vi kontakter dig hvis der er tvivl.

4. Front træfarve

Vælg en af træsorterne, hvid eller en anden farve til dine fronter.

Hvid er billigst. Andre farver sprøjte lakeres efter din farve kode og koster kr. 1800,- pr låge.
Fyldningslåger koster også 1800 kr./låger.

Træsorterne er inddelt i 3 prisgrupper og priserne fremkommer når du vælger dem nedenfor. Du er velkommen på snedkeriet, hvor du kan vælge det specifikke stykke træ, med den åretegning du bedst kan lide. Træet reserveres til din ordre.

5. Greb

Alle vores greb er indfræste så de ikke stikker ud fra skabene. Så i vores greb, griber du fat i lågens kant. Du kan vælge i mellem forskellige former.

Låger, der har en træ bagplade, koster kr. 560 ekstra.
Som standart kommer vi egetræ i grebenes bagplade. Ønsker du en anden træsort, så skriv det gerne i kommentar feltet.(vi spørger også, når vi bekræfter ordren)
Andre træsorter koster ikke ekstra, vi skal blot vide hvilken du ønsker.

6. Tilkøb

Sammensæt din egen indretning i dine skabe. Beregn typisk 25cm over en hylde og 20-25 over en skuffe. Bøjlestænger til skjorter, bukser og habitjakker skal bruge 90-100cm under bøjestangen. Kjoler skal bruge 130-140cm under bøjle stangen.
Bare rolig, vigennemgå din ordre og se om det ser fornuftigt ud.

Hylder, skuffer og bøjlestænger, kan flyttes rundt i skabene efter behov. Der er forboret, du skal blot bruge en stjeneskruetrækker.

7. Skorsten / rør i skab

Er der en skorsten eller et rør, der skal skjules inde i dine skabe, så kan snedkere lave dette.

Top, bund og hylder bliver skåret til, så det passer rundt om rør eller skorsten. Bemærk, at du kan ikke have skuffer i fuld dybde i dette skab. Vælg i stedet dine skuffer i nabo skabet og brug skabet med fx. rør til hylder og bøjlestænger.

8. Køb montering

Ønsker du vi skal komme og montere dine skabe, så skal du ikke bekymre dig. Vi sender vores egne snedkere ud, der har lang erfaring med at monter vores skabe. De bygger skabene smukt ind med lister og sokler, der tilpasses og fuges rundt om skabne.

Vi beder om du er hjemme den sidste monteringsdag, så du kan kontrollere alt inden snedkerne pakke værktøjet sammen og kører hjem. Vi er først færdige når du er tilfreds.

Vi ryder op, tager affald med og støvsuger inden vi kører fra opgaven.

Du kan vælge at montere selv, men det er ikke nemt at få skabe til at hænge helt lige på alle leder og justere lågerne ind. Vælg kun denne løsning, hvis du har håndværkserfaring.

Bemærk, vi sender ikke skabene, du skal selv hente dem, men er velkommen til at låne vores trailer. Vi forklarer om hvordan skabene monteres ved afhentning.

Vi kommer og montere dit skab

Få Jesper Holms ideer til hvordan dit skab bliver funktionelt og smukt

BOOK INDRETNINGSBESØG

kr 1850,- Inkl. kørsel (max 50km)

Gode ideer til bedste placering i dit rum, råd til bedste udnyttelse og indretning af skabet.
Hjælp til valg af farve og træsort og tegninger til godkendelse.

0,00

Duften og smuk patina / Alle møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie, voks og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.

På mål så det passer / Vi kan snedkerere et helt unikt skab til dig. Bestil indretningsbesøg og få ideer til, hvordan din opgave løses bedst og smukkest. Skabe med krydsmønster beregnes individuelt. Dette skab i hvidpigmenteret eg koster kr. 20.754,- + montering kr. 9.540,-

Har du et smukt gulv / Så hænger vi dit skab op, så gulvet ses under. Skab inkl. 8 hylder koster kr. 11.465,- + montering kr. 7.800,-

45 graders kanter / Alle korpussider og låger er skåret 45 grader. Det giver flotte hjørner på skabene.

Hæng skabet op / Og få et luftigt udseende. Med udkig til gulvet, loftet og væggen omkring skabet, virker rummet ikke mindre, selvom du har fået et stort skab. Lad det flugte med dørpaneler og dæk ikke stukken til. Dette skab med låger i eg med voks, træstykke udvalgt af kunde, koster kr. 38.510,- + montering kr. 10.575,-

Tynd hvid kant / Lågernes kanter er skåret 45 grader på bagsiden og malet hvid, så der rundt om hver låge ses en tynd hvid ramme. Dette skab i olieret eg med krydsmønster koster kr. 60.530,- inkl. indmad + montering kr. 16.955,-

Dit garderobeskab laves på mål / Så det passer fra gulv til loft og fra væg til væg.

De bedste materialer og beslag / Vi bruger solide HDF træplader og stærke beslag. Hylder, skuffer og bøjlestænger placeres efter dine ønsker, så din plads udnyttes bedst muligt. Vi giver 10 års garanti. Skab med zebrano træ låger med krydsmønster inkl. indmad kr. 42.990,- montering kr. 10.575,-

Alt familiens tøj i ét skab / Med mange indvendige skuffer bliver der god plads til meget tøj mm. Dette skabe koster inkl. indmad kr. 49.755,- + montering kr. 11.735,- .

Udvendige skuffer / For nemmere adgang til dine ting i skuffer kan vi lave skufferne udvendige. Det koster 560,- ekstra pr. skuffe. Husk skuffernes placering og højde kan ikke ændres senere. Dette skab inkl. udvendige skuffer, hylder og bøjlestængerkoster kr. 63.170,- + montering kr. 11.735,-

Entré skabe på mål / Møbeldesigner Jesper Holm er involveret i alle opgaver, også dit skab. Du får altså designerens æstetiske øje på dit projekt. Dette skab med hvidpigmenteret zebrano træ med kryds koster kr. 69.515,- + montering kr. 16.955,-

Skabe bliver brugt hver dag / Så de skal bygges godt. Og hvorfor ikke lave dem smukke ? De står jo i entréen eller i gangen, så man ser på dem hver dag i mange år, for de bliver bygget godt og holder længe.

Egetræ / Kom og vælg det stykke træ, du vil have på dit skab Dette skab med egetræsfronter inkl. indmad koster kr. 17.391,- + montering kr. 9.450,-

Udnyt din plads / Bor du på lidt plads, så hjælper vi med at få udnyttet alle hjørner og nicher, så du alligevel får plads til alle dine ting.

Hjørnet der ikke kunne bruges til noget / Andet end et skab bygget på mål. Låger i fyrretræ (som gulvet) inkl. indmad koster kr. 16.350,- + montering kr. 9.450,-

Hvordan skal dit skab se ud? Hvilken træsort eller farve? Hvor langt skal der være under en bøjlestang til kjoler? Hvordan opbevarer jeg bedst sengetøj? Hvad med sko? Skal skabet flugte med vinduet?
Få hjælp til det hele og måske ideer du ikke selv havde tænkt på. Bestil indretningsbesøg for kr. 1850,- inkl. kørsel, opmåling, råd og vejledning og tegninger til godkendelse. Du kan booke direkte i Jesper Holm's kalender. Brug knappen nedenfor,

Få alle detaljerne med / Vi hjælper med råd til hvordan dit skab bygges smukt ind. Får den rigtige afstand til dørpaneler og fx stikkontakter indbygget.

Meget opbevaring, let udseende / Kommoder og skabe er lavet, så de passer under de skrå vægge. De trekantede rum over skab og kommoder giver ikke meget opbevaringsplads, derfor er de undladt. Og så bevares det visuelle udtryk af rummets fulde størrelse.

Kommode på mål / Under en skrå væg kan vi bygge en kommode i hele rummets længde. Denne kommode er tilpasset vinduets og fodpanelernes højde. Tager man alle skufferne ud og stiller på gulvet, dækker de 9m2. Så der er virkelig meget opbevaringsplads.

Røget eg med linolie / Patinerer smukt. Giv det olie en gang om året og få et smukkere og smukkere møbel med årene.

Se gulvet under skabene / Skabene hænger på væggene. Robot støvsugereren klarer rengøring under skabene. Skabene flugter med vinduets overkant. Grebsløse låger og sort olieret egetræ.

Røget eg med krydsmønster / Koster inkl. indmad kr. 43.290,- + montering kr. 10.575,-

Svævende skab / Flugter med dørens niche og ens afstand på sider og mod gulv. Sortlakeret eg.

ae odi do / Squis as et dolut ium ventur aborro moluptatiis etur sumquis maions. Conectet est, nonsequat. Te reptatum am con plandios estis dolupta spiciur, nus, ne volut excerum de explibus aspicae odi do

Røget eg med krydsmønster / Skab inkl. indmad koster kr. 44.630,- + montering kr. 14.055,-

Et helt særligt stykke træ / Da du køber direkte fra et snedkeri, kan du vælge helt særlige træsorter og udvælge det stykke træ, du bedst kan lide. Her er det træsorten Tineo. Skab inkl. indmad koster kr. 18.999,- + montering kr. 9.540,-

Asketræ med grå olie / Greb med messing bagplade. Skab inkl. indmad koster kr. 60.975,- + montering kr. 11.735,-

Hver kunde og hvert rum, unikt hver gang / Jesper Holm hjælper gerne med en helt særlig løsning til dit projekt. For kr. 1850,- kan du få besøg hjemme og få ideer til din unikke skabsløsning. Bestil indretningsbesøg og book datoen med det samme. Alle 3 skabe kr. 69.135- montering 15.600,-

Stuk og høje paneler / Lavede man for at give rummet storhed og format. Ved at bygge under stuk og over panel, bevarer man rummet, som det blev skabt.

Indbygget væg til væg / Og gulv til loft, egner sig bedre i rum uden stuk og høje paneler.

Bøjlesang / af massivt asketræ

Snedkerskuffer / i massiv eg og med sløjfe i røget eg

Inddeler / til skuffer

Hylder, skuffer og bøjlestænger / monteres efter ønske og kan senere flyttes

Skoopbevaring / op til 12 par sko pr. skuffe

Alle kanter / er skåret 45 grader

Tynd hvid kant / indrammer træet.

Få tilpasset hylder / til en skrå bagvæg

Jo flere skuffer / jo mere orden

Garderobe skuffe i lyst træ

Snedker skuffer / massivt asketræ med sløjfe i røget eg

Snedkerskuffer / hylder og indvendig beklædning i eg

Snedkerskuffer i valnød / hylder i valnød og indvendigt lakerede sider

Skrå bagvæg / udnyttes bedst til bøjler.

Inddeling lodret / til stige og strygebræt

Fyldnings låger i lys grå lak / Bestil skab med fyldningslåger fra os og find selv et greb på nettet.

320 cm høj skabsvæg / Vi kan lave skabe, der er 280cm høje i et stykke. Skal dit skab være højere end dette, bygger vi to skabe ovenpå hinanden.

Hvide fyldningslåger / Kombinér med greb eller knopper, du selv indkøber. Skab inkl. indmad koster kr. 33.959,- + montering kr. 14.055,-

Skabene blev designet med disse greb i 2007 / Siden er der kommet mange nye til. Har du ønske om en særlig form, kan vi lave et helt unikt greb på dine skabe.

Hvide glatte låger er ofte det flotteste til indbyggede skabe, hvor skabet bliver integreret i husets vægge. Kombinér hvide låger med et greb med trædetalje.

Indbygget garderobeskab / Vi dividerer væggens bredde, så det går op med et passende antal skabe. Skabene får ens bredde, lavet på det mål, der går op med din væg. Indtaster du bredden på din væg i beregneren nederst på denne side, så beregnes din skabsbredde automatisk.

Skabe over 280cm deles i to / Disse skabe har indbygget køleskab og plads til printer.

Design dit eget skab

Indtast væggens eller nichens mål. Computeren beregner antal skabe og fratrækker plads til lister eller luft omkring skabe. Vælg indmad i skabe, farve eller træsort på låger, vælg greb mm og se prisen. Vælg om du ønsker skabet monteret af os og book monterings datoen med det samme.

Eller brug beregnerne til at orientere dig om vores priser, og bestil derefter indretningsbesøg og få hjælp til skabenes placering, størrelse, farve, indretning mm.

God fornøjelse !